Kotlety jajeczne z musztardą delikatesową

Kotlety jajeczne z musztardą 

Składniki: 
8 jajek ugotowanych, 
2 jajka surowe, 
3 łyżki bułki tartej,
cebulka pokrojona w kosteczkę i podprażona, 
1 marchewka starta na dużych oczkach, 
2 łyżeczki musztardy delikatesowej Develey,
sól, pieprz do smaku.

Wykonanie:
Jajka ugotowane i obrane, 2 jajka surowe, cebulę oraz marchewkę przełożyć do blendera i rozdrobnić. 
Przełożyć do miski, dodać przyprawy, bułkę tartą oraz musztardę Develey
Całość wymieszać.
Formować ładne, nie duże kotleciki. 
Obsmażać z obu stron na złoty kolor.





Czas przygotowania 20 minut
Czas smażenia 10 minut
Porcja dla 4 osób

Smacznego!!!